Thursday, August 28, 2008

AND ANOTHER THING

I AM STILL PISSED AND WILL REMAIN AS SUCH FOR A LONG FUCKING TIME.

THIS WHOLE WEDDING SHIT IS SUCH A THROW BACK - I FEEL LIKE CHATTEL - AND NO I'M NOT GETTING WALKED DOWN THE ISLE - AND WHAT THE FUCK IS THIS WHOLE ISLE THING ANYWAY? I THOUGHT I WAS HAVING A SECULAR WEDDING?

CATHOLICS HATE WOMEN TOO SO SCREW THOSE TRADITIONS. WHAT IS THE OINT OF MY EDUCATION AND WORK EXPERIENCE???? HUUH ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? DID IT MAKE MY WOMB MORE FERTILE? MAYBE THAT'S WHY. WHY DID I HAVE TO LEARN HOW TO BE INDEPENDENT IF NOW I'M SUPPOSED TO ACT LIKE I SOME WISPY MAIDEN WHO IS JUST EMBARKING ON HER LIFE!!! 

I'VE GOT NEWS FOR YOU!!!!!!!!! I'M NOT!!!!!!!!!

 I'M SO GLAD I GOT AN EDUCATION SO THAT I COULD MAKE IMPORTANT DECISIONS ABOUT WHETHER TO WEAR AN A-LINE OR A SHEATH STYLE DRESS AND FLOWERPETALS AND OTHER STUPID SHIT LIKE THAT.

I'M WEARING RED WITH MY BOOBS HANGING OUT.


THE EFFECT OF THESE ALL CAPS IS WEARING OFF.

2 comments:

Kristen said...

I see you are having some wedding frustration. You should do exactly what you want for your wedding. Really. How many people actually do that?

Decade Four said...

Yes, frustration was the word... thanks for noticing :) I hope to do exactly what I want... so far there haven't been any major compromises... we'll see how long that lasts :) thanks for the encouragement though